Over ons

Wat is Masterbackup

Masterbackup is een online backup service voor zowel particulieren als bedrijven om hun dagelijkse/weekelijkse/maandelijkse backups op te slaan op onze servers. Door deze op onze servers te plaatsen, kunnen wij onze clienten garanderen dat wanneer zij hun backups nodig hebben, dat zij dan ook toegang er tot hebben. Ook bieden wij onze diensten aan, aan andere IT bedrijven zoals hosting bedrijven en web developers.

Ons doel

Wij proberen er voor te zorgen dat zo min mogelijk mensen hun back ups kwijt raken. En dat kunnen wij doen, door onze diensten aan te bieden. Uw pc of lokale servers hoeven nu niet meer als opslag voor uw backups te functioneren, en indien uw server of pc crasht, kunt u deze gemakkelijk herstellen aan de hand van ons systeem.

Onze garantie

Natuurlijk vraagt u zich het volgende af: Hoe zit dat met jullie servers zelf dan

Dat is een hele goede vraag, die heel makkelijk en simpel te beantwoorden is. Wij hebben 2 back up servers die niet bereikbaar zijn voor het publiek. Dit zijn ONZE back up servers. Wij maken dagelijks backups van onze servers en uploaden die naar een ander netwerk zodat deze ten allertijde niet verloren gaan. En naast onze 2 backup servers, hebben wij een server waar alle data op komt tijdens het updaten van onze servers.

Copyright Website-Specialist 2023